1. kamp: Målfabrikken IF vs. Korallen BK

5 ting vi lærte i appelsinernes sæsondebut

I sæsonens første kamp tog Korallen BK imod "Målfabrikken". Flere spørgsmål havde presset sig på op til sæsondebuten, som tv-eksperterne desværre havde overset.

Men hvad lærte vi?

  1. Først og fremmest lærte vi, at KBK sagtens kunne sætte fut i fejemøjet efter lidt ærgerlige nederlag i træningskampene. Kampresultatet blev 6-1 i gulerøddernes favør - "[og] vi danser go-go".
  2. Vi så også, at KBK's hjemvendte aussie- og farmerboy Esben Schouboe på bedste mauri stil kom med sit "kom så oooorraannggeeeeeeeeeeeeee". Esben er tilbage.
  3. "Målfbrikken" A/S? formåede ikke at gøre deres deprimerende årsregnskab til skamme. Dog viste "Målfabrikken" sig at være ekstremt effektive og det er værd at bide mærke i. Ét skud indenfor målrammen - ét mål - 100 pct. udnyttelse. Måske lidt grund til optimisme for aktiekursen som pt. ligger under dens indre værdi. Aktien er dog stadig utrolig volatil og bare ét enkelt Trump-tweet kan hurtigt gøre det af med "Målfabrikkens" aktiedrømme.
  4. Flere har desuden udtrykt bekymring over om årets spiller anno 1967 og 2016 stadig kan præstere på banerne. Men vi så heldigvis igen nogle gode raids fra Formanden. Det lover godt fra de efterhånden gamle ben.
  5. Endnu en kamp mellem det måske lidt for DJØF-prægede KBK og så "Målfabrikken". Vi lærte at statistikken nu siger 20-1 og det må vel betyde at KBK's føring i det indbyrdes regnskab er signifikant og denne korrelation er en direkte kausalitet med en justeret R-værdi på 1. Det er entydigt og ingen fra Alternativet eller diskursanalytikere, selv RUC's afdøde kultfigur Foucault ej end Luhman, kan ændre på dette faktum.

Så alt i alt lærte vi, at KBK fik sat gang i futtoget. Futtogets og dets stempler vil forhåbentligt driftsikkert tøffe videre frem mod ALLAN-fodbolds A-række.

FUT-FUUUT

Opstilling

Kampstatistik

Kampresultater

Stilling efter anden runde