Opsummering Forårssæsonen 2015

Afslutningen på forårsturneringen 2015

Forårssæsonen 2015

Forårssæsonen i Allan Fodbold begyndte lidt vel trægt for Korallen Bold Klub. Her var der gevaldige problemer med at holde koncentrationen i begge ender af banen, hvor kampenes indledende minutter i flere tilfælde bød på svære betingelser efter tidligere scoringer i mod.

Det var specielt evnen til at score mål, som var fraværende i begyndelsen af sæsonen til dels pga. besværligheder ved at nedbryde hold med et defensivt udgangspunkt samt den fornødne koldblodighed ved de store muligheder, der trods alt blev givet og skabt.


De første fire kampe resulterede således kun i fire point efter to nederlag, en sejr og en uafgjort og en samlet målscorer på 6-9. Herfra ændrede billedet sig dog. De resterende fem kampe blev således alle vundet og det med en målscorer på 19-5. Korallen Bold Klub var tilbage i vanlig stil med sikre defensive dyder og et flydende totalfodboldsspil med massere af boldomgang og pladsskifter. Bedst illustreret ved, at forårets topscorer blev en central midtbanespiller.


Den fine afslutning på forårssæsonen betød, at Korallen Bold Klub kravlede langt op i tabellen op endte som nummer to efter seks sejre, en uafgjort og to nederlag. Nederlagene kom sjovt nok til de senere vindere af puljen fra DRFB samt forårets dårligste hold fra Foliekongerne.


Forårets pulje 2 sluttede som gengivet herunder med indbyrdes opgør som primat.


Korallen Bold Klub er dermed kvalificeret til efterårets A-række, hvor de fem bedste fra pulje 1 venter.

Billede