Efterårssæsonen 2017

Efterårssæsonen 2017

Efterårssæsonen står for døren og det bliver for Korallen BKs vedkommende med kampe i efterårets A-række pulje 2 i regi af Allanfodbold.

Her skal sæsonens otte kampe for hvert hold afgøre, hvem der skal spille finale og placeringskampe og dermed kåres som endelig vinder af Allanfodbolds turnering. I efteråret spilles der både finalekamp mellem de to A-række puljevindere og placering om tredje til sjettepladsen i form af kampe mellem nummer to fra hver pulje og en kamp mellem nummer tre fra hver pulje. Disse kampe er programsat til den 25. oktober. Det er Korallens BK at skulle spille med i en af disse kampe.

Det betyder, at Korallen BK skal levere konstante og gode resultater og nok oparbejde en pointotal på minimum 20 point.

I efteråret bliver det til tre opgør mod hold fra forårets pulje (RIF, Johnny Bravos 3.0, og FC Brygge), og fem opgør mod hold fra forårets pulje 1 (Samsee Samsee, JP/Politikens Hus, Akademikernes A-kasse, FC Skraldebilen og Taastrup).

Efterårets kampprogram kan du se nedenfor på denne side, hvor du også kan læse mere omkring de enkelte modstandere i forhold til deres resultater i foråret og tidligere opgør mod Korallen BK. Du kan læse mere om forårssæsonen her.

Kampprogram i efterårets A-række pulje 1

Første kamp

Modstander: Johnny Bravos 3.0

Tidspunkt: Mandag den 14. august kl. 20.30

Sted: Valby Idrætspark, boldbane 45 (kunst)

Forårssæsonen: Johnny Bravos vandt forårets pulje 2 ved at vinde alle kampe på nær det nederlag, som Korallen BK påførte dem. Det blev 24 point og en målscore på 40-18.

Tidligere opgør: I foråret 2014 blev det til en 4-2 sejr til Korallen BK med mål af Esben Schouboe og Troels Jørgensen. I efteråret 2014 blev det til en Korallen sejr på 3-1 med mål Esben Schouboe (2) og Rene Frederiksen efter oplæg fra Nikolaj B.L. Christensen (2) og Kasper Tange.

I foråret 2015 vandt Korallen BK 2-1 efter to mål af Lasse Johansen og oplæg fra Casper Sommer og Kasper Tange.

I foråret 2017 vandt Korallen BK 4-0 på mål af Esben Schouboe og Nikolaj B.L.C, som hver noterede sig for to mål. Oplæggene kom fra Troels Jørgensen, Nikolaj B.L.C. og Mads Hviid, mens Kenneth holdt nullet og blev kampens spiller.

Indbyrdes statistik

Anden kamp

Modstander: FC Brygge

Tidspunkt: Onsdag den 23. august kl. 20.30 Mødetid: 19:30

Sted: Valby idrætspark, boldbane 45 (kunst)

Forårssæsonen: I forårssæsonens pulje 2 endte FC Brygge på en tredje plads med 21 point efter syv sejre og to nederlag og en målscore på 47-22. Nederlagene kom til Johnny Bravos og Korallen BK, som begge sluttede over FC Brygge. Her tabte FC Brygge 6-5 til puljevinderne fra Johnny Bravos og 3-0 til Korallen BK.

Tidligere opgør: Korallen BK har mødt FC Brygge to gang tidligere. I 2012 blev det til en sejr på 2-1 til Korallen BK og i forårets kamp i pulje 2 blev det til en sejr til Korallen BK på 3-0 efter mål af Esben Schouboe og Rene Frederiksen (2) på oplæg fra Mads Hviid og Kasper Tange, mens Rene Frederiksen endte som kampens spiller.

Indbyrdes statistik

Tredje kamp

Modstander: JP/Politikens Hus A/S

Tidspunkt: Mandag den 28. august kl. 19.30

Sted: Valby Idrætspark, boldbane 45 (kunst)

Forårssæsonen: I forårssæsonens pulje 1 endte JP/Politikens Hus A/S på en anden plads med 19 point efter seks sejre, en uafgjort og to nederlag og en målscore på 36-28. Sejrene kom mod Glansen FC (10-2), Akademikernes A-kasse (5-1), Tasstrup (3-1), EG (5-4), Haldor Topsøe (3-0), og HH-Installation (4-2), mens de spillede uafgjort mod FC Skraldebilen (4-4) og nederlag til Circle CPH (2-3) og puljevinderne fra Samsee Samsee (0-11).

Tidligere opgør: JP/Politikens Hus trådte ind i Allanfodbold i 2016. I denne sæson mødte Korallen BK både JP/Politikens Hus i for- og efteråret. Først i forårets pulje 4 og i efterårets B-række pulje 2. I foråret endte det indbyrdes opgør 2-2 og begge hold sluttede i den nederste halvdel af puljen. Korallen BKs mål blev scoret af Kristian Bøgelund Hansen og Kasper Tange Jørgensen efter oplæg fra Rene Frederiksen. I efteråret blev det til en sejr på 7-1 til Korallen BK, som endte med at vinde B-rækken. Korallen BKs mål blev scoret af Rene Frederiksen (3), Nikolaj B.L.C (2), Troels Jørgensen (1), Casper Sommer (1) efter oplæg fra Rene Frederiksen (2), Mads Hviid (2), Nikolaj B.L.C (1), Troels Jørgensen (1), og Casper Sommer (1).

Indbyrdes statistik

Fjerde kamp

Modstander: RIF

Tidspunkt: Onsdag den 6. september kl. 20.30

Sted: Valby Idrætspark, boldbane (kunst)

Forårssæsonen: I forårssæsonens pulje 2 endte RIF på en fjerde plads med 16 point efter fem sejre, en uafgjort og tre nederlag og en målscore på 35-19. De tre nederlag kom mod nummer et (Johnny Bravos), tre (FC Bygge) og seks (Redmark) i forårets pulje, mens det uafgjorte resultat kom mod Korallen BK.

Tidligere opgør: RIF trådte ind i Allanfodbold i 2017, selvom holder måske har heddet noget andet tidligere. Det er derfor kun blevet til det ene opgør i foråret, hvor Korallen BK spillede uafgjort mod RIF i en meget tæt affære med mest spilovertager til RIF men med de største chancer til Korallen BK.

Indbyrdes statistik

Femte kamp

Modstander: Taastrup

Tidspunkt: Mandag den 11. september kl. 19.30

Sted: Valby Idrætspark, boldbane 45 (kunst)

Forårssæsonen: I forårssæsonens pulje 1 endte Taastrup på en femte plads med 15 point efter fem sejre og fire nederlag og en målscore på 18-25. De fire nederlag kom mod nummer et fra Samsee Samsee (0-5), nummer to fra JP/Politikens Hus (1-3), nummer tre fra FC Skraldebilen (1-5) og nummer otte fra EG (2-9) i forårets pulje. Derudover blev det til en sejr på 3-2 over Akademikernes A-kasse.

Tidligere opgør: Taastrup trådte ind i Allanfodbold i 2016, men det er aldrig blevet til et indbyrdes møde mellem Taastrup og Korallen BK.

Indbyrdes statistik

Sjette kamp

Modstander: Akademikernes A-kasse

Tidspunkt: Mandag den 25. september kl. 20.30

Sted: Valby Idrætspark, boldbane 45 (kunst)

Forårssæsonen: I forårssæsonens pulje 1 endte Akademikernes A-kasse på en fjerde plads med 16 point efter fem sejre, en uafgjort og tre nederlag og en målscore på 26-21. De tre nederlag kom mod nummer et fra Samsee Samsee (0-3), nummer to fra JP/Politikens Hus (1-5), nummer fem fra Taastrup (3-2) og nummer otte fra EG (2-9) i forårets pulje. Mens det uafgjorte opgør var mod nummer tre fra FC Skraldebilen (4-4).

Tidligere opgør: Akademikernes A-kasse trådte ind i Allanfodbold i 2017, hvorfor det aldrig er blevet til et indbyrdes møde mellem Akademikernes A-kasse og Korallen BK. Der er lagt op til noget af et fagforeningsopgør.

Indbyrdes statistik

Syvende kamp

Modstander: Samsee Samsee

Tidspunkt: Onsdag den 4. oktober kl. 20.30

Sted: Valby Idrætspark, boldbane 45 (kunst)

Forårssæsonen: I forårssæsonens pulje 1 blæste Samsee Samsee alle omkuld med ni sejre i ni kampe og en målscore på 63-4. Forårssæsonen fortsatte dermed i samme dur som efteråret sluttede, hvor Samsee Samsee vandt hele turneringen med en finalesejr på 11-2. I foråret fordelte sejrene mod de øvrige top fem hold sig således: Taastrup (5-0), FC Skraldebilen (8-1), Akademikeres A-kasse (3-0), JP/Politikens Hus (11-0).

Tidligere opgør: Korallen BK har mødt Samsee Samsee en gang før; i efteråret 2015 i A-rækkens pulje 1. Samsee Samsee blev nummer to i denne pulje efter 23 point, kun overgået af DRFB. Samsee Samsee vandt opgøret mod Korallen BK med 4-1, hvor Mark Pedersen scorede Korallens mål efter oplæg fra Casper Sommer og en titel som kampens spiller til Kenneth E. Thuesen.

Indbyrdes statistik

Ottende kamp

Modstander: FC Skraldebilen

Tidspunkt: Mandag den 9. oktober kl. 19.30

Sted: Valby Idrætspark, boldbane 45 (kunst)

Forårssæsonen: I forårssæsonens pulje 1 endte FC Skraldebilen på en tredje plads med 17 point efter fem sejre, to uafgjorte og to nederlag og en målscore på 30-24. De to nederlag kom mod nummer et fra Samsee Samsee (1-8), nummer seks fra HH-Installation (0-3) og nummer otte fra EG (2-9) i forårets pulje. Derudover blev det til sejr over nummer fem fra Taastrup på 5-1 og uafgjort mod nummer to fra JP/Politikens hus (4-4) og nummer fire fra Akademikernes A-kasse (4-4).

Tidligere opgør: FC Skraldebilen trådte ind i Allanfodbold i 2017, hvorfor det aldrig er blevet til et indbyrdes møde mellem FC Skraldebilen og Korallen BK.

Indbyrdes statistik